Bedrijfsnamen tijdelijk verwijderd uit blogbericht

Geachte lezers,

Ik ben door een blog benaderd met het verzoek bedrijfsnamen te verwijderen. Deze collega op zijn beurt is benaderd door een ICT-Forum die weer benaderd zijn door een van hun contacten.
Mijn hartelijke dank hiervoor, het is prettig als uit onverwachte hoeken meegedacht wordt.

Ik was mij er niet van bewust dat wij in China of een ander dictatuur leven, fout. Dit wordt per direct rechtgezet maar dit is per definitie een éénmalige en tijdelijke actie. Ik illustreer het geheel met mijn logs en voor mij is het opgelost. Als site-eigenaar ben ik vrij om de eigen statistieken naar believen te publiceren en collega's laten we niet vallen, ook niet voor ... haha.
Ik zeg waar het op staat. Ik verwijder de namen tot het eigen interne onderzoek afgerond is. Ik vertel geen onzin op mijn blog. Ik laat me daar niet van beschuldigen. Op mijn blog komen netgebruikers die op zoek zijn naar leveranciers van kinderporno en kindermisbruik. Zoekresultaten zijn harde bewijzen.

Alleen omdat er sprake is van gehackte accounten, smaad-mails met hetzelfde id bij een paar van mijn bezoekers en uitslagen van statistieklogs maak ik een uitzondering. Déze keer en onder voorbehoud.
Worden ze lastig dan komen ze door mij bij politie en kinderbescherming te leggen en komen de namen en de orginele berichten mèt de bedrijfsnamen op een fiks aantal sites meer te staan en niet alleen in nederland. Censuur en criminelen vrijhouden is niet mijn stiel.

Re: Nieuwe Ontwikkelingen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten