Michael Wassink alias Damian Buikema (29) maakt een weblog bij aanbieder Kinder-weblogs.

Het weblog op PimpBlog.nl


Blader door de gebruikers (5854) - Gratis je eigen Weblog maken ...

www.pimpblog.nl/browse.php?page=293&country=Netherlands

30 jan 2012 – Naam: Damian buikema. Locatie: Friesland, Netherlands Laatste login: 30/01/2012. xxLinus. Naam: Celine Bruinewoud Locatie: Nederland ...




















Volledig Screen

damianbuikema's Profiel
Naam: Damian buikema
• Geslacht: Man
• Verjaardag: 1/04/1982 (Leeftijd: 29)
• Locatie: Friesland, Netherlands
Berichten geschreven: 0 Berichten
Reacties geschreven: 0 Reacties
Inschrijvings Datum: februari 2, 2012
Forum topics: 0 topics
Forum posts: 0 posts
Mijn interesses: (1)
voetbal
damianbuikema's Blogs
Damian Buikema
0 Artikelen, 0 Reacties
Weergegeven in Kinderen
over mijzelf geschreven

Over hemzelf heeft hij niets geschreven. Dit account is echter opgevallen bij de beheerders van PimpBlog.nl en is daarom een paar dagen verwijderd geweest.

Nu is duidelijk dat de beheerders van PimpBlog.nl onder druk worden gezet en het blog daarom online laten staan. De reden hiervoor is dat deze Damian Buikema die beter bekend is onder de naam Extreme alias Michael Wassink uit Groningen dit weblog nodig heeft. Hij gebruikt dit in een post op een van zijn chantagesites te weten Maffiazooi.

In eerste instantie was het bewuste blog op PimpBlog.nl verwijderd omdat men het terecht niet vertrouwt dat een man van 29 met talloze negatieve recensies op het net een blog bij PimpBlog.nl start en dat ook speciaal doet in de categorie Kinderen. PimpBlog.nl wordt namelijk in hoofdzaak gebruikt door kinderen. Damian Buikema heeft dit weblog 30 januari ingeschreven en na verwijdering op 2 februari opnieuw gedaan naar aanleiding van een melding over dit bewuste weblog op Internetoplichters.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten